A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/a/b/urbanordbok.no/httpd.www/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 674

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/a/b/urbanordbok.no/httpd.www/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: models/core_model.php

Line Number: 1453

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/a/b/urbanordbok.no/httpd.www/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: models/core_model.php

Line Number: 1481

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/5/a/b/urbanordbok.no/httpd.www/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: models/core_model.php

Line Number: 1509

Vilkår for bruk | UrbanOrdbok
Abonner Kontakt
Logo
Tilfeldig a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Vilkår for bruk

UrbanOrdbok tilbyr nettsiden UrbanOrdbok.no i henhold til vilkår for bruk som er skrevet nedenfor. UrbanOrdbok forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene uten varsel. Ved å bruke nettstedet aksepterer du disse vilkårene. Brudd på noen av vilkårene kan føre til fjerning av dine innlegg og avslutning av din konto. Spørsmål vedrørende vilkårene kan adresseres til oss via kontaktskjemaet.

Vilkår

 • Nettstedet er ikke egnet for alle målgrupper. Innholdet er ofte presentert i på en grov og direkte måte som noen kan finne støtende. Hvis du ikke anser deg selv som en passende bruker eller blir fornærmet bør du forlate nettstedet.
 • Nettstedet er ikke ment for barn under 13 år. Ved å bruke nettstedet, bekrefter du at du er minst 18, eller at du er minst 13 år gammel og har dine foreldres tillatelse til å bruke nettsiden.

 • Du kan ikke bruke nettstedet for ulovlig aktivitet eller til å bryte loven.

 • Du kan ikke utnytte nettstedet for å få tilgang til uautorisert informasjon.

 • UrbanOrdbok forbeholder seg retten til å endre, fjerne eller avvikle nettstedet for hvilken som helst grunn, med eller uten varsel.

 • Nettstedet leveres "som det er" og "som tilgjengelig". Du tar hele ansvaret og risikoen for din bruk av nettstedet. UrbanOrdbok garanterer ikke at nettstedet vil tilfredsstille dine krav, at du vil bli fornøyd med nettsiden, at du til enhver tid vil være i stand til å bruke nettstedet, at nettstedet vil være uten feil, eller at eventuelle feil korrigeres.

 • UrbanOrdbok er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller tap som følge av din bruk av nettstedet.
 • Enhver svikt i UrbanOrdbok for å håndheve eller utøve en rettighet gitt i disse vilkårene er ikke en fraskrivelse av retten.

Brukeratferd

 1. Brukere kan ikke laste opp innhold (som definert nedenfor) som:

  • er ulovlig, truende, ærekrenkende eller injurierende;
  • krenker noen parts immaterielle rettigheter, eller
  • er skadelig for kvaliteten eller ment ånd av nettstedet.

 2. Eksempler på uakseptabel innhold eller atferd på nettstedet inkluderer:

  • misbruk, trakassering, trusler om vold, trusler av noen person eller organisasjon, eller noen annen truende adferd;
  • engasjere seg i eller bidra til ulovlig aktivitet eller aktivitet som krenker andres rettigheter ;
  • gi informasjon som er falsk, misvisende eller unøyaktig ;
  • hacking eller modifisere Nettstedet til å feilaktig antyde en tilknytning til UrbanOrdbok;
  • antyde eller utgi seg for å være tilknyttet et selskap eller en organisasjon som du ikke er tilknyttet, eller
  • gi fra seg personlig eller fortrolig informasjon fra en annen bruker, person eller organisasjon.

 3. UrbanOrdbok har rett, men ikke plikt, til å begrense eller oppheve brukerrettigheter eller redigere noens konto dersom de poster uakseptabelt innhold.

 4. Urban Ordbok kan til enhver tid nekte å akseptere et innlegg eller fjerne et innlegg etter eget forgodtbefinnende. Men, UrbanOrdbok forplikters seg ikke til å overvåke ikke forpliktet til å begrense eller overvåke innleveringer i noen som helst måte, eller å blokkere brukere som sender upassende innhold.

 5. Ved å sende inn innhold, bekrefter og garanterer du at slikt innholdet:

  • ikke krenker rettighetene til en tredjepart;
  • ikke være uredelig eller inneholde stjålet informasjon eller elementer;

 6. Du kan ikke sende inn innhold ved hjelp av uautoriserte automatiserte metoder.

 7. UrbanOrdbok kan ikke kontrollere alt innhold publisert av tredjeparter til Nettstedet, og garanterer ikke nøyaktigheten, integriteten eller kvaliteten på slikt innhold. Du forstår at du ved å bruke Nettstedet kan bli utsatt for innhold som du kan finne støtende, uanstendig, feil eller upassende, og du er enig i at UrbanOrdbok under ingen omstendigheter vil være ansvarlig for noe innhold, inkludert eventuelle feil eller mangler i noe innhold, eller tap eller skade av noe slag som oppstår som et resultat av din bruk av innholdet. Hvis du ønsker å rapportere støtende materiale, kan du bruke slett-funksjonen nederst på siden. 

Vikår for konto

 • UrbanOrdbok kan nekte registrering for en brukerkonto etter eget skjønn, når som helst.
 • Du er selv ansvarlig for bruk av nettstedet i en privat og sikker måte. UrbanOrdbok er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller tap som følge av uautorisert kontotilgang som følge av dine handlinger, for eksempel å dele din bruker passord eller ved å ikke logge ut av nettstedet.
 • Du kan ikke registrere redaktør ved å benytte roboter.
 • UrbanOrdbok forbeholder seg retten til å suspendere eller avslutte din brukerkonto når som helst, uansett årsak, og er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller tap som følge av en slik suspensjon eller oppsigelse.

Opphavsrett og Eierskap

 • UrbanOrdbok eier alle rettighetene til innholdet på siden, inkludert definisjoner, utforming, funksjonalitet og dokumentasjon. Du kan ikke kopiere, modifisere, eller utvikle noen del av nettstedet til UrbanOrdbok uten dets samtykke.
 • Alle ord, definisjoner, eller annen innsamlet informasjon som er lagt ut på nettstedet er informasjon som forblir brukers eiendom, og du er ansvarlig for innhold og konsekvenser av oppslaget eller publiseringen av det.
 • Når du legger ut innhold på nettsiden, samtykker du til å gi UrbanOrdbok en ugjenkallelig, evigvarende, verdensomspennende, kostnadsfri, eksklusiv lisens til å kopiere, distribuere, selge, vise offentlig, fremføre offentlig og lage avledede verk av din innhold på Nettstedet, på tjenester tilknyttet nettstedet og andre steder, uavhengig av form for media som brukes eller om slike medier eller tjenester nå eksisterer eller blir utviklet i fremtiden. Ved å publisere innhold til nettstedet, representerer du og garanterer at du har rett til å legge ut alt innhold og at du herved gir UrbanOrdbok rettighetene til innholdet.
 • UrbanOrdbok er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller tap som følge av nettstedet overføring av informasjon, for eksempel personlige meldinger over ukrypterte nettverk som e-post.
 • UrbanOrdbok respekterer andres immaterielle rettigheter. Vi kan, i passende omstendigheter og etter eget skjønn, deaktivere og / eller avslutte brukerkontoene til brukere som gjentatte ganger krenker andres rettigheter.
 • Hvis du mener at ditt arbeid har blitt kopiert på en måte som innebærer brudd på opphavsretten, eller dine immaterielle rettigheter har blitt krenket på annen måte, må du oppgi følgende informasjon til UrbanOrdbok:
  • en elektronisk eller fysisk signatur fra personen som er autorisert til å handle på vegne av eieren av opphavsretten eller andre åndsverk.
  • en beskrivelse av det opphavsrettslige arbeidet eller annet åndsverk som du påstår har blitt krenket;
  • en beskrivelse av hvor materialet som du hevder er krenkende ligger på nettstedet;
  • din adresse, telefonnummer og e-postadresse ;
  • en erklæring fra deg om at du handler i god tro om at den omstridte bruken ikke er autorisert av opphavsrettsinnehaveren, hans agent eller loven, og
  • en erklæring fra deg, laget under ed, at ovennevnte opplysninger i meldingen din er nøyaktig og at du eier opphavsretten eller er autorisert til å handle på opphavsrettsinnehavers vegne.

Deltakelse Ansvarsfraskrivelse

 1. UrbanOrdbok vil ikke og kan ikke gå gjennom alt innhold lagt til eller opprettet av brukere som besøker nettstedet, og er ikke på noen måte ansvarlig for innholdet eller virksomheten til disse brukerne.

 2. Du erkjenner at ved å gi deg muligheten til å vise og distribuere brukergenerert innhold gjennom nettstedet, opptrer UrbanOrdbok bare som en passiv kanal for distribusjon av slike opplysninger og forplikter seg ikke til noen form for ansvar knyttet til innholdet eller brukernes aktiviteter på nettstedet.

 3. UrbanOrdbok og dets nettverk, modersider, dattersider, administratorer eller etterfølgere påtar seg intet ansvar eller erstatningsansvar som kan oppstå fra innholdet på siden, som mobbing, krenkelse, invasjon av privatliv eller ytringsfrihet.